Søk i denne bloggen

onsdag 13. februar 2013

Havrekjeks med kokosolje

Disse var en skikkelig hit på skidag...i morgen er det skøytedag og jeg har fått en ny bestilling fra et knippe 7 år gamle jenter Dette gir ca. 25 store eller 35 små havrekjeks 400g kokosolje 400g palmesukker 200g Lucuma 4 ss vaniljepulver 4-5 egg 350g spelt (gjerne grovt) 2ss vinsteinsbakepulver 3ss kanel 550 g havremel (jeg bruker ofte 50:50 havremel:havregryn) 100g 70 %sjokolade finhakket 100g rosiner Sjokolade og rosiner kan droppes eller varieres med tørkede tranebær, dadler eller noe du selv liker Olje og sukker røres hvitt, eggene piskes i ett og ett. Bland deretter de tørre ingrediensene. Skjæres ned og legges på et bakebrett og stekes i 8-10 minutter-herlig

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar