
Søk i denne bloggen
lørdag 16. februar 2013
Grønn "youghurt"
Ok, så var dette opprinnelig babymat...men denne mosen er nydelig!!! Den har allerede rukket å bli min frokostfavoritt. Jeg spiser den enten bar eller med musli, hampfrø og litt chiafrø. Herlig og ikke minst Kjempeenkelt; kun moset avokado og mango med litt sitronjuice/appelsinjuice ferskpresset over. Du renser avokado og mango og kjører i stavmixere og rører inn juicen av en halv appelsin eller sitron.
Vel verdt en prøvesmak

onsdag 13. februar 2013
Havrekjeks med kokosolje
Disse var en skikkelig hit på skidag...i morgen er det skøytedag og jeg har fått en ny bestilling fra et knippe 7 år gamle jenter
Dette gir ca. 25 store eller 35 små havrekjeks
400g kokosolje
400g palmesukker
200g Lucuma
4 ss vaniljepulver
4-5 egg
350g spelt (gjerne grovt)
2ss vinsteinsbakepulver
3ss kanel
550 g havremel (jeg bruker ofte 50:50 havremel:havregryn)
100g 70 %sjokolade finhakket
100g rosiner
Sjokolade og rosiner kan droppes eller varieres med tørkede tranebær, dadler eller noe du selv liker
Olje og sukker røres hvitt, eggene piskes i ett og ett. Bland deretter de tørre ingrediensene. Skjæres ned og legges på et bakebrett og stekes i 8-10 minutter-herlig



søndag 10. februar 2013
Tidenes fiskesuppe
Jeg er kjempeglad i alle mulige supper som dere kanskje har lagt merke til! Denne suppen er sterk, god og varmende.
Du trenger følgende (til 4 stykker)
2ss olje til steking.
3 vårløk, hakkede
1 hvitløksfedd
1 chilli
1 bunt fersk koriander
2 gulrøtter hakkede
ca 1cm revet fersk ingefær
700ml vann
3dl kremfløte eller kokosmelk
ca. 400g salmalaks
Slik gjør du
Stek løk, chilli, ingefær og gulrøtter. Hell over vann og la koke i ca. 20 minutter. Hell i fløte og koriander. 3 minutter før servering legges salmalaksen i suppen. Kan pyntes med fersk koriander
Abonner på:
Innlegg (Atom)